WIj zien in onze social media groepen dat velen vragen hebben over de UWV Wia keuring. Hoe daar op voor te bereiden? Welke informatie is er allemaal nodig om een keuringstraject door te komen opdat er een redelijk oordeel kan worden geveld.

Hiervoor werken wij in alle dankbaarheid met vrijwilligers samen in de regio die je met al jouw vragen het hemd van het lijf kunt vragen. Ook zijn zij bereid om tegen een kilometervergoeding met jou mee te gaan naar de afspraak indien je dat wilt. Zodat je een getuige hebt, een extra geheugen en iemand om mee te klankborden. Soms wil je familie of vrienden meenemen naar zo’n afspraak, en soms ook juist helemaal niet, omdat het best prive is. Wij hebben dan de volgende personen beschikbaar:

Regio Noordwest Friesland: Jan Hibma

(voor vragen over ziekte, arbeidsongeschiktheid en UWV. Vakbondsleden kunnen ook terecht in hun eigen regio voor ondersteuning)

Alle vrijwilligers hebben een training gevolgd. Wil je dit ook doen, meld je dan om vrijwilliger te worden via  info@adviespuntletselschadeslachtoffers.nl